Skip to content

Welkom

StebaAdmin heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector. Deze hebben wij opgebouwd bij verschillende kleine en grote (beursgenoteerde) bedrijven.
Of u nu een startende ondernemer bent of al enkele jaren actief, bij ons bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van uw administratie. Een goed administratiekantoor levert maatwerk. Wilt u zelf zaken regelen of alles uitbesteden? Bij StebaAdmin bepaalt u zelf wat u uitbesteedt. Als administratiekantoor geloven we dat een goede administratie zeer waardevol is. Wat is uw grootste kostenpost? Hoe kunt u besparen op uw fiscale lasten? Als administratiekantoor werken we niet passief, maar met passie. Zo heeft u altijd een goed overzicht van uw financiële situatie.

Overal inzetbaar!

Email: info@steba-admin.nl
Telefoon: 040 251 38 62
[vc_single_image image="4972"]

StebaAdmin: omdat je samen meer kunt bereiken …

Door de huidige crisis hebben we steeds meer te maken met prijsstijgingen; de benzine wordt duurder, boodschappen doen is duurder, de energiekosten rijzen de pan uit, et cetera. Veel huishoudens en alleenstaanden worden erdoor getroffen. Ze lijden stille armoede, ze krijgen te maken met schaamtegevoelens, hun kring wordt kleiner en ze komen vaak het huis niet meer uit.

Dit kan leiden tot heel veel stress binnen hun omgeving. Het is mijn missie om voor deze mensen op te komen, ze te helpen met een stuk zelfredzaamheid en het verbreden van hun netwerk. Zodat ook zij mee kunnen doen in onze maatschappij, beter de taal bemachtigen en hun financiën en administratie volledig op orde krijgen. Daarbij focus ik me ook steeds meer op gezinnen en jongeren van niet-Westerse komaf; mensen die vaak het hardst worden getroffen doordat ze de Nederlandse taal niet bemachtigen en niet weten wat hun rechten zijn in dit nieuwe land.

StebaAdmin biedt naast zakelijke dienstverlening ook diensten aan particulieren.

Ik kies voor de persoonlijke, 1-op-1 benadering. Luisteren, meedenken en de juiste adviezen geven om jouw doelen te realiseren. Daarvoor werk ik met een 7 stappenplan, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie, zodat jouw doelen helder en realistisch in beeld worden gebracht. In dat 7-stappenplan kiezen we voor de onderdelen die het best passen bij jouw situatie. Die onderdelen zijn:

 • Een intakegesprek, waarbij we een balans opmaken van je inkomsten en uitgaven
 • Het in kaart brengen van je schulden
 • Goed luisteren naar jouw verhaal en de juiste vragen stellen om je situatie beter te begrijpen
 • Een plan van aanpak opstellen, afhankelijk van jouw situatie
 • Het begeleiden bij het ordenen van je administratie, met alle papieren netjes in mappen, etc.
 • Het bellen en mailen van schuldeisers en eventueel betalingsregelingen treffen
 • Bekijken of een herfinanciering wellicht noodzakelijk is
 • Jou begeleiden bij het opstellen van een jaarbegroting
 • Samen met jou eventuele onnodige kosten schrappen
 • Indien mogelijk een Ponds-Pondverdeling maken
 • In geval van dreigende situaties contact tot stand brengen met WSNP of je bewindvoerder
 • De aanvraag voor toeslagen
 • De aanvraag voor aanvullende steun

Uit bovenstaande onderdelen stellen we voor jou het optimale 7 stappenplan op.

Heb je behoefte aan een budgetcoach, twijfel niet en neem gerust contact met me op!

Back To Top