Skip to content

Welkom

StebaAdmin heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector. Deze hebben wij opgebouwd bij verschillende kleine en grote (beursgenoteerde) bedrijven.
Of u nu een startende ondernemer bent of al enkele jaren actief, bij ons bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van uw administratie. Een goed administratiekantoor levert maatwerk. Wilt u zelf zaken regelen of alles uitbesteden? Bij StebaAdmin bepaalt u zelf wat u uitbesteedt. Als administratiekantoor geloven we dat een goede administratie zeer waardevol is. Wat is uw grootste kostenpost? Hoe kunt u besparen op uw fiscale lasten? Als administratiekantoor werken we niet passief, maar met passie. Zo heeft u altijd een goed overzicht van uw financiële situatie.

Overal inzetbaar!

Email: info@steba-admin.nl
Telefoon: 040 251 38 62
[vc_single_image image="4972"]

Financieel

Mijn naam is Jasmin Steba. Na 30 jaar lang ervaring te hebben opgedaan als administrateur bij verschillende nationale en internationale (beursgenoteerde) bedrijven, richtte ik in 2016 mijn eigen kantoor op: StebaAdmin.

Of je nu een startende ondernemer bent of al enkele jaren actief, bij mij ben je aan het juiste adres voor het verzorgen van al je administratie. Dat doe ik door je persoonlijk en professioneel maatwerk te leveren. Waarbij jijzelf bepaalt wat je wilt uitbesteden. Zo heb je altijd een goed overzicht van je financiële situatie, met minder stress.

Op basis van de cijfers die ik je netjes en duidelijk presenteer, kun jij tijdig de juiste beslissingen nemen. Hier vind je meer informatie over de financiële diensten die ik je kan bieden.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor alle mogelijkheden.

Budgetcoach

Ikzelf ben een betrokken en zorgzaam persoon, die iedereen een beter leven gunt. Dat heeft mij ertoe aangezet om mijn dienstenpakket uit te breiden met budgetcoaching.

Als budgetcoach begeleid ik mensen die het financieel moeilijk hebben in deze dure tijden. Door 1-op-1 met jou in gesprek te gaan zorg ik dat je inzicht en rust krijgt in je financiële situatie. Dat doe ik tegen een gunstig tarief. Daarbij focus ik me ook op gezinnen en jongeren van niet-Westerse komaf. Mensen die vaak het hardst worden getroffen door de crisis.

Hier vind je meer informatie over mijn unieke aanpak als budgetcoach.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor alle mogelijkheden.

Back To Top